Szolgáltatásaink


Ipari létesítmények elektromos karbantartása, javítása, kivitelezése

Villamos berendezések időszakos és tervszerű karbantartása (transzformátor, főelosztó, alelosztó, klíma, stb.) Erősáramú berendezések meghibásodása esetén hibafeltárás és javítás. Új erős- és gyengeáramú villamos fogyasztók villamosenergia ellátásának kialakítása.

Ütemezett elektromos karbantartás (TPM, Lean)

Ipari létesítményekben nemzetközi rendszerű, ütemezett karbantartások elvégzése, üzemeltetői igények szerint.

Ipari elosztók, vezérlő szekrények szerelése, gyártása

Erős- és gyengeáramú, nem tipizált elosztók gyártása. Vezérlő és szabályzó szekrények összeszerelése, PLC frekvenciaváltók és egyéb vezérlőeszközök felhasználásával. Nagyobb projekten belül vállaljuk csak elosztó gyártását is. Az elosztókról, szabványban előírt, minőségi bizonyítványt állítunk ki.

Fázisjavítók gyártása, javítása

Meglévő fázisjavító berendezések ellenőrzése, hibafeltárása, javítása és tervszerű, időszakos karbantartása. Új fázisjavító berendezések kialakítása és a villamoshálózatba integrálása.

Villamos tervezés

Közép- és kisfeszültségű villamoshálózatok tervezése. Ipari csarnokok, kommunális jellegű épületek teljes körű, gyenge- és erősáramú villamoshálózatának megtervezése. Robbanás biztos és nem robbanás biztos technológiájú berendezések erősáramú villamos ellátásának megtervezése.

Épületek elektromos felújítása

Meglévő installációs hálózatok elbontás és új, korszerű, a legmodernebb elvárásoknak megfelelő villamoshálózat kiépítése. Intelligens házak villamos hálózatának kialakítása, gyenge- és erősáramú elosztók kivitelezése.

Megújuló energia rendszerek kialakítása

Napelemes háztartási kiserőmű komplett kialakítása, a csatlakozási terv készítésétől a megvalósulásig.

Szabványossági felülvizsgálatok

Meglévő villamoshálózatok időszakos teljes felülvizsgálata, ezen felül új kialakítású villamoshálózatok szabványos felülvizsgálatának elkészítése.